28 augusti 2022
13:00

Dalby GIF

Referat: Linero IF - Dalby GIF

Det blev till slut förlust mot ett tekniskt bättre lag och ett lag som var fysiskt starkare än oss. Men jag måste berömma grabbarna som fortsatte att spela vårt spel under hela 90 minuter och aldrig gav upp.

Ett bra exempel är att vi låg under med 3-1 i halvtid men jobbade oss tillbaka in matchen till 3-3 tidigt i andra halvlek. Men tyvärr orkade vi inte stå emot Linero IF fullt ut, som pressade oss ordentligt de sista 10, 15 minuterna.

Men slutresultatet kunde sett annorlunda ut eftersom vi missade flera klara målchanser i slutet av matchen. Om jag ska ge lite kritik till killarna så var vår sistapass inte bra i anfallen, ofta var passningen för hård när vi försökte spela upp via våra yttrar eller anfallare.

Men som alltid vid en förlust så lär man sig en hel del om sitt lag, och idag fick jag erfara att vi har ett drivet gäng killar som fortsätter spela sitt spel ända till slutsignalen. Men även några saker vi behöver fortsätta utveckla allt eftersom serien pågår.

Bra jobbat grabbar! Nu ser vi till att ha två bra träningspass i veckan, innan det är dags för nästa seriematch.